Derfor skal du give dine børns tøj videre til genbrug

Det kommer næppe som en overraskelse for dig, at det er en rigtig god idé at give så meget som muligt videre til genbrug.

 

Ikke nok med, at andre mange mennesker kan få glæde af de ting, som du ikke længere har brug for – så er det jo faktisk supernemt. Det kræver nemlig næsten kun, at du pakker de ting, du ikke længere vil have, ned i en pose, og afleverer det et sted til genbrug. Det kan være i en genbrugsbutik eller i tøjcontainere.

 

Alt har ret

 

Der er ikke grænser for, hvad du kan give videre til genbrug, når det gælder tøj og stof. Hvis det er ødelagt tøj eller gamle lagener, du tænker er ingenting værd, kan det nemlig stadig bruges. Der bliver i dag, heldigvis, produceret mange varer af stofrester der samles i genbrug. Det er sådan noget som kludetæpper, betræk og fyld i puffer, som de gamle klude kan gå hen og blive til.

 

Det gælder særligt børnetøj

 

Når det kommer til børnenes ting, er det især vigtigt, at du giver både tøj, sko og legetøj videre. Der er utrolig mange, der for eksempel hvert år må ud at købe nye Termostøvler til børn, fordi de er vokset ud af tøj og sko på nærmest ingen tid. Selvfølgelig er det lækkert at købe nye sko til dine børn, og det skal du da også, du skal bare huske, ikke at smide skoene ud, når dine børn har fået for store fødder til dem.

 

Der er nemlig mange andre, der kan få glæde af skoene. Samtidig støtter det den vigtige bæredygtig sag. At have mere fokus på genbrug, betyder at der ikke behøves at produceres lige så mange nye ting, hvis alle gik ind for genbrug.