Sådan holder du dig opdateret gennem din barsel

Barslen er en stor del af det at blive nybagt mor. Her er der virkelig tid til at fordybe sig i det nytilkomne familiemedlem, og bruge alle døgnets vågne timer i hinandens selskab. Mange mødre ender dog også med en barselshjerne, da hverdagen hurtigt bliver ensformig, hvis man blot sidder derhjemme. Det er derfor yderst vigtigt, at du kommer ud af huset under din barsel. Og selvfølgelig allerhelst med din lille ny.

Bliv opdateret hjemme på sofaen

Det er ikke altid, at der er det største overskud til at studere, hvad der foregår omkring dig, når du er under en barsel. Skulle der dog opstå nogle værdifulde sekunder, hvor baby ikke lige kræver din opmærksomhed, kan du med fordel undersøge Esbjerg lokalområdet. Alt hvad der er værd at vide, er samlet på deres netavis så klik her, hvis du for længe har følt dig afskærmet, og trænger til de seneste nyheder inden for dit lokalområde. Hvem ved, måske der er et kommende arrangement, som du og din baby kan rulle forbi, når i alligevel er ude med barnevognen?

Træk lidt luft og snak med andre

Skulle det ske, at der var et nærtstående arrangement, som ligeledes var børnevenligt, er dette også en god måde at holde sig opdateret på. Til fællesarrangementer er der rig mulighed for at møde gamle venner eller bekendte, som uden tvivl står klar til at give dig de seneste nyheder med på vejen. Det kan være der åbner en ny butik i gaden, eller måske starter der et nyt yogahold inden for en overkommelig fremtid. De lokale har som regel tag på, hvad der rører sig i byen. Sørg altså for ikke at bure dig selv helt inde under din barsel. Det er både godt for dig og baby at komme lidt ud blandt andre folk, og få noget frisk luft til hovederne.