Sådan vælger du en flyverdragt til dit barn

Hvis du ikke allerede har fået opdateret dit barns garderobe med vintertøj, er det tid til at gøre det nu. Det er nemlig vigtigt, at dit barn er klædt godt på, når det for alvor bliver koldt udenfor. 

Når det kommer til et barns vintergarderobe, er det et must med en flyverdragt. Men hvilken flyverdragt skal du købe til dit barn? Der findes et væld af flyverdragter til børn, så det kan være svært at vide, om du skal vælge den ene eller den anden. Læs med videre her og få hjælp til at vælge den rette flyverdragt.

Det bør du kigge efter ved valg af flyverdragt

 • Pasform –

  Det er alfa og omega, at du køber en let og blød flyverdragt med god plads. Det giver dit barn en god bevægelsesfrihed, når han eller hun leger udenfor.

 • Materiale –

  Derudover er det vigtigt, at du vælger en flyverdragt, der er lavet af vandtæt materiale. Flyverdragten bør ydermere være vindtæt samt foret, så dit barn kan holde varmen.

 • Tjek vaskeanvisningen –

  Inden du køber en flyverdragt, er det en god idé at tjekke vaskeanvisningen. I og med at dit barns flyverdragt højst sandsynligt bliver beskidt fra tid til anden, er det en fordel, hvis den kan vaskes og tørres i tørretumbleren.

 • Design –

  Designet er langt fra det vigtigste, når du skal vælge en flyverdragt til dit barn. Men det er selvfølgelig rart, hvis flyverdragten er pæn. Derfor skal du naturligvis også gå efter en flyverdragt, hvor du godt kan lide designet.