Har du problemer med at finde på ønsker til det lille barn?

Det er dejligt at få et lille nyt væsen ind i ens liv på både godt og ondt. Der er mange glæder, og så vil der selvfølgelig også altid være bekymringer samt opstå problemer hen ad vejen.

Nogle af de glædelige begivenheder i det lille barns liv, er dåbsdagen eller navngivningsfesten. Derudover er den første jul samt den første fødselsdag ligeledes en stor ting.

På disse tidspunkter har det lille barn ikke nogen ønsker selv, så det er mor og far, der skal stå for ønskesedlen. Har du problemer med at finde på ønsker til dit barn, er der hjælp at hente lige her.

Smykker til det lille vidunder

Du kan eventuelt ønske dig smykker til det lille vidunder. Til en dreng kan det være et såkaldt dogtag – også kaldt for et hundetegn på dansk. Er der tale om en pige, kan du skrive en halskæde med en fødselssten på ønskesedlen.

Ting og sager fra Gonge

Legetøj fra Gonge er kvalitetslegetøj, der stimulerer dit barn på forskellige måder. Det er aldrig for tidligt at begynde at ønske sig legetøj fra Gonge, så dette ønske kan sagtens have en fast plads på dit barns ønskeseddel.

Et eller flere frugttræer

Der er en stor sandsynlighed for, at dit barn kommer til at elske at spise alle mulige typer frugt. Hvis du har en have, kan det være en god idé at skrive forskellige frugttræer på ønskesedlen. Disse træer kan dermed vokse sig store og stærke samt bære frugt i takt med, at dit barn vokser.