Tips til at skabe et hyggeligt børneværelset

Skal du i gang med at indrette et børneværelse? Det er et yderst spændende og sjovt projekt. Men hvis du ikke har gjort det før, kan det være, at du ønsker en smule inspiration, så du kan indrette børneværelset så hyggeligt som muligt.

Et børneværelse har som regel flere forskellige funktioner. Ikke nok med at værelset bliver brugt til leg, er det også et rum, hvor der skal være plads til ro, afslapning og fordybelse. Find flere tips til at skabe et hyggeligt børneværelset her.

Lav en hyggekrog

Uanset om dit barn er 1 år eller 6 år, vil han eller hun uden tvivl elske at have sin helt egen hyggekrog på værelset. Til et mindre barn kan det være en fordel med et aktivitetstæppe eller noget legegulv. Er der tale om et ældre barn, kan du placere et legetelt et sted på børneværelset.

Gør brug af hyggelig belysning

Belysningen kan være med til at skabe en hyggelig stemning på et børneværelse. Du kan eksempelvis hænge en lyskæde op et eller andet sted. Derudover kan du vælge en sød vågelampe, der kan være tændt om natten, hvis dit barn har brug for det. Der findes et væld af søde lamper til børn, som du kan vælge mellem.

Vælg blødt og lækkert sengetøj

Sidst men ikke mindst skal barnets seng være et skønt og behageligt sted. Det kan du blandt andet sørge for med hjælp fra blødt og lækkert sengetøj. Du kan eventuelt tage et kig nærmere på Konges Sløjd sengetøj.