Silk Clay er et godt køb til dine børn

Silk Clay er et letvægtsmateriale, der kan formes og modelleres til utallige motiver og figurer. Det er altså muligt at skabe sine helt egne kunstværker til stor nydelse for sig selv og andre. Derfor er det også et godt køb til dine børn, hvis du gerne vil inspirere dem til at lave noget kreativt.

Masser af muligheder med Silk Clay

At købe Silk Clay til dine børn er en fantastisk idé. Der findes nemlig ingen regler eller begrænsninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er af muligheder med Silk Clay.

Eksempelvis kan dine børn lave deres egen julepynt eller en sød figur til vindueskarmen. Børnene kan ydermere give sig i kast med at lave deres yndlingsdyr. Det er med god grund, at børn er vilde med modellering. Ikke nok med at de kan skabe lige præcis, hvad de har lyst til, så er det også en yderst afslappende aktivitet.

Ingen oprydning eller rengøring efter leg med Silk Clay

Alle børn har nemt ved at arbejde med Silk Clay. En anden fordel er, at der heller ikke er meget oprydning bagefter. Du skal derfor ikke i gang med den helt store oprydning eller rengøring efter endt leg, hvilket er et stort plus.

Der er desuden ingen overflader, som har taget skade, og børnenes tøj skal heller ikke vaskes. Du kan bare nyde at se på, at dine børn hygger sig, da du ikke skal bekymre dig om oprydning og rengøring efterfølgende.